Herken je dit?

 • Je zit op een verjaardag en raakt aan de praat met je buurvrouw. Al snel vertel je enthousiast over je werk, wat je precies doet, waar je jouw klanten mee helpt en hoe blij je bent met je carrièreswitch. Maar ergens in je achterhoofd knaagt er iets. Straks vraagt ze naar je website. En die oogt gewoon niet zo professioneel. Had je het deze week nu maar actie ondernomen met je website. Je weet dat er iets moet gebeuren, maar ja, er zijn al zoveel andere zaken waar je energie in gaat zitten. 

 • Vol goede moed ben je aan je blog begonnen. Deze keer gaat het lukken. Over een halfuurtje staat je blog online, zonder rare verspringing of afgeknipte foto’s. Maar binnen een paar minuten schiet je irritatie al omhoog. Het maakt niet uit wat je tegen jezelf zegt. Je tekst verspringt, de foto’s krijg je er niet mooi op. Met een diepe zucht zakt de moed in je schoenen. Techniek en jij zijn geen vrienden. Je krijgt het gewoon niet voor elkaar.
 • Vol goede moed ben je aan je blog begonnen. Deze keer gaat het lukken. Over een halfuurtje staat je blog online, zonder rare verspringing of afgeknipte foto’s. Maar binnen een paar minuten schiet je irritatie al omhoog. Het maakt niet uit wat je tegen jezelf zegt. Je tekst verspringt, de foto’s krijg je er niet mooi op. Met een diepe zucht zakt de moed in je schoenen. Techniek en jij zijn geen vrienden. Je krijgt het gewoon niet voor elkaar.

 • Je bent enthousiast over je nieuwste dienst, een geweldig aanbod voor je klanten! Snel even op je website zetten, dan kun je het daarna gaan promoten op je social media. Maar dat ‘even snel’ kun je vergeten. Je krijgt je nieuwe dienst niet op je website, tenminste, niet zoals jij het wilt. Na een rondje google en instructiefilmpjes ben je er klaar mee. Het oogt rommelig. Je enthousiasme is verdwenen en teleurstelling overheerst. Laat dat promoten nog maar even zitten
 • Je zet je ene voet voor de andere. Je hoofd zit vol en je hoopt dat de bomen en het groen je wat inzichten geven. Er zijn zoveel coaches en therapeuten en voor iedereen is een markt, dat weet je. Jij onderscheid je van je collega’s met jouw unieke aanbod. Maar op je website lijk je toch een van de velen. Hoe zorg je nu voor die onderscheidende website, zodat je bezoekers blijven hangen?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je website echt goed geregeld is, zodat jij in ieder gesprek vol trots en vertrouwen je website geeft en je hoopt dat mensen echt even je website bezoeken, omdat deze zo mooi is?
 • Je binnen no-time een blog of pagina maakt en deze makkelijk en snel op je website staat? Strak en netjes.
 • Als je weer blij wordt van je website. Een website die klopt en laat zien wie jij bent en waar je met je bedrijf voor staat.
 • Je website onderscheidend is. Niet langer je struikelblok, maar juist het visitekaartje voor jouw bedrijf en nieuwe klanten over de streep trekt?
 • Je die ene te gek gave, nieuw bedachte dienst om nog meer klanten te helpen makkelijk en snel op je website kunt plaatsen? Eenvoudig en zonder gedoe!

Als wij samenwerken dan:

 • Ik niet alleen je website bouw, maar ook je huisstijl creëer, met passende kleuren en lettertypes, zodat alles klopt. Kun jij met plezier je website delen.
 • Je binnen no-time een blog plaatst door middel van de instructiefilmpjes op het platform. Te veel gedoe? Neem een strippenkaart en mail me. Los ik het voor je op.
 • Ik een nieuwe website voor je bouw zodat jij afscheid kan gaan nemen van je oude.
 • Ik een nieuwe website voor je bouw zodat jij afscheid kan gaan nemen van je oude.
 • Ik ontwerp een unieke website die past bij jou als persoon en je bedrijf.
  Je na oplevering van je website op mijn online platform instructiefilmpjes vind waarin je ziet hoe jij eenvoudig content op je website plaatst.


Kortom: een website die mooi is, waarbij alles klopt en werkt en die er precies zo uitziet als de website waar jij tot nu toe alleen maar van droomde.

Hoe ga ik te werk?

Het proces

Kennismakingsgesprek

We videobellen een eerste keer om te weten wat je wensen zijn en hoe ik je kan helpen.

Startgesprek voor huisstijl

In het 2de gesprek vertel jij over je ideale klant, de dromen voor je bedrijf en wat je belangrijk vindt in het ontwerp.

Checklist

Je krijgt van mij een vragenlijst met wat ik nodig heb voor je website. Ik help je met vragen en bij het maken van keuzes.

Homepage

Ik bouw en ontwerp je homepage in de kleuren van je ideale klant en jouw. Als je homepage klaar is presenteer ik die aan jou. Je feedback neem ik mee in het verdere ontwerpproces.

Bouwen

Na goedkeuring bouw ik de overige pagina’s van je website. Via een link kan je meekijken met de voortgang van je website. Je website in nu bijna klaar en je kunt het feest gaan plannen ;-).

Afronding

Je krijgt van mij een handboek met alle belangrijke gegevens over de stijl die ik gebruikt heb voor je website. Daarnaast heb je tot 2 weken na oplevering de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Je investering

voor het ontwerpen en bouwen van je website is
1470
00 excl. btw
 • Startgesprek voor huisstijl
 • Ontwerp huisstijl (excl. logo)
 • Presentatie homepage
 • 5 unieke webpagina's
 • 2 correctie rondes
 • Gebruiksvriendelijke website
 • Responsive design voor tabblad en telefoon
 • Toegang tot online platform met instructiefilmpjes
 • Opgebouwd volgens de marketingtheorie voor coaches en therapeuten
 • Koppelingen met social media
 • Nieuwsbriefkoppeling
 • Cookiemelding

Wat klanten zeggen

Meest gestelde vragen

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Na de oplevering van je website ontvang je duidelijke instructiefilmpjes, zodat je zelf heel makkelijk aanpassingen kunt doen op je website. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van je teksten, het plaatsen van een blog of het toevoegen van een foto of pagina.

Waar bouw je de website mee?

Ik bouw je website in WordPress met Elementor Pro. Dat is software die eenvoudig en simpel werkt, zodat jij later heel makkelijk aanpassingen kunt maken. Je hoeft daarvoor geen kennis te hebben over het bouwen van een website. Kom je er onverhoopt niet uit, geen probleem. Ik kan je altijd nog helpen.

Wanneer is mijn website af?

Bij de start van onze samenwerking kan je de uitnodigingen versturen voor de lancering van je nieuwe website. Het duurt namelijk zo’n 4-6 weken en dan staat jouw nieuwe site online.

Wat heb je van mij nodig?

Jij levert alle teksten, foto’s en een aantal benodigde links aan. Bij de start van onze samenwerking krijg je van mij een lijst met wat ik van je nodig heb.

Mijn foto’s zijn niet up to date, is dat een probleem?

Geen zorgen. Natuurlijk gebruiken we voor je nieuwe website graag actuele foto’s. Die foto’s moeten passen bij wie jij bent en wat je doet. Samen kiezen we een fotograaf uit en ik zorg ervoor dat jouw foto’s naadloos aansluiten bij je website. Zo adviseer ik je over de kleur van je kleding, de stijl van de foto’s en de boodschap die de foto’s op je website over moeten brengen.

Hoe onderhoud ik mijn website?

Na de oplevering van je website krijg je van mij instructiefilmpjes waarin ik je laat zien hoe je zelf updates voor plugins en software kunt doen. Krijg jij al stress bij de gedachte? Geen probleem, ik kan het ook voor je doen.

Kan ik zelf een blog plaatsen?

Ja dat kan. Bij oplevering van je website krijg je van mij een instructiefilmpje waarin je ziet hoe je dit makkelijk zelf doet.

Kan ik bij jou terecht met vragen?

Ja, dan kan zeker. Tot 4 weken na oplevering van je website kan je me bellen, mailen of WhatsAppen met al je vragen. Daarna werk ik met een strippenkaart.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. In het bestel menu kan je kiezen voor de optie betalen in termijnen.