Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Ik ben Jenny Kaandorp

Grafisch Vormgever & Illustrator

Ik ben 10 jaar als mijn vader ons nieuwe huis aan het bouwen is. Hoewel ik keer op keer wordt weggestuurd van de bouwplaats want niet veilig, ben ik zijn schaduw. Ik wil alles weten. Wat hij doet, waarom en hoe hij dingen maakt. Mijn liefde voor het maken ontstaat daar. Iets creëren is magisch en op mijn 16de stap ik in de trein met een tekenmap onder mijn arm naar het Grafisch Lyceum.
 
Vanwege de economische crisis vind ik geen passende baan, maar ga ik aan de slag als telefoniste en groei door als teamleider. Tekenen en schilderen doe ik in mijn vrije tijd. Ik ontwerp uitnodigingen voor feestjes van familie, maak schilderijen voor vrienden en leef me uit in mijn huis met vrolijk geschilderde muren en mozaïek.
 
 
Toch was ik niet gelukkig. Ik miste iets en mijn werk koste me veel energie. Het wordt tijd dat ik de rollen omdraai. Dankzij de juiste coach op mijn pad gooi ik het roer om. Ik ben een maker en daar wil ik in werken. Dus start ik in 2014 mijn eigen onderneming als ontwerper. Ik open een webwinkel met interieurstickers en verdiep me in de techniek achter websites. Hoe krijg ik dat perfecte plaatje en een website die werkt? Daarnaast volg ik nog een jaarcursus grafisch vormgeving en een illustratieopleiding.
 
En nu heb ik mijn eigen Grafisch ontwerpbureau. Ik ben een ontwerper met een hart voor coaches en therapeuten die écht zichtbaar willen worden door hun website. Met de juiste website krijg jij meer klanten, wordt jouw bezoeker op de juiste manier aangesproken én voelt jouw bezoeker zich welkom, omdat jouw website de juiste uitstraling heeft. Veel van wat we kiezen, doen we onbewust. Kleuren, lettertypes en indeling beïnvloeden je stemming en bij het juiste ontwerp voelt jouw bezoeker dat hij bij jou moet zijn. Gewoon, omdat alles klopt.
 
 

Wat je over mij moet weten

Ik wil echt alles van je weten 😉.
Klanten krijgen zo nu en dan buikpijn van mijn nieuwsgierigheid, maar juist dat helpt mij om een huisstijl en website te maken die helemaal bij jou past. Ik ontwerp vanuit verbinding.
 
Ik voel in kleuren. Klinkt dat gek? Toch is het echt zo. Hoe ik me voel, druk ik uit in kleur. Zo analyseer ik dus ook wie jij bent, wie jou klant is, hoe jouw omgeving eruitziet. Het zegt zoveel over je. En alles wat ik te weten kom over jou, vertaal ik in kleur.
 
En ja, ik ben een ontwerper pur sang. Creatief en iets wat chaotisch, met een hoofd dat overloopt van te gekke ideeën maar mijn rust vind in het ontwerpen.
 

x

Als je me zou kennen dan zou je weten dat:

  • Je me wakker kan maken voor lekker en gezond eten
  • Ik bijna vegan eet
  • Ik liters kruiden thee drink
  • Ik houd van een goed boek
  • Ik me graag verdiep in persoonlijke ontwikkeling
  • Zowel mijn huis en kleding voorzien zijn van veel kleur maar toch is er rust.
  • Ik geloof in een (toekomstige) wereld waarin we leven in geluk en gezondheid
  • Graag hardloop en yoga beoefen
  • ‘s Morgens om half 6 opsta om te tekenen en schrijven

Skills

Ontwerpen
100%
Tekenen
90%
Organisatorisch
80%
Illustrator
100%
Indesign
95%
Photoshop
70%