Ik ontwerp websites voor eigenwijze hulpverleners

Sinterklaas actie 2017

De winnaar van de Sinterklaas actie is geworden: Dieuwertje Postma

Heb je niet gewonnen maar vind je de houten puzzel erg leuk. Speciaal voor alle mensen die hebben meegedaan met de actie is er nu 10% korting op de houten naampuzzel. De actie loopt tot en met aanstaande woensdag 22-11-2017.

10%

Sinterklaas actie tot en met 15-11-2017

Laten we gelijk maar even met de deur in huis vallen. Ik heb een leuke Sinterklaas winactie georganiseerd. Sinds kort heb ik een hele gave houten naampuzzel te koop in mijn webwinkel. Erg leuk voor kinderen vanaf 3 jaar om hun eigen naam te puzzelen. Al is het cadeau ook leuk als accessoire op een baby of kinderkamer. De naampuzzel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurencombinaties en leuke is dat ik er deze maand 1 gratis mag weggeven!

Wie is Jenny’s Ambachtswinkel?

De webshop is van Jenny Kaandorp. Als Grafisch Vormgever ontwerp ik allemaal leuke stickers en posters voor in en rond het huis. Soms zie ik een product wat ik inkoop. Zoals deze naampuzzel. Die past dan echt precies bij alle andere producten. Zoals mijn naamstickers met een hippe of lieve pijl, of in een te gek lettertype maar ook geboortestickers en andere originele DIY ideeën. Leuk om net dat ene item in huis persoonlijk te maken voor je zoon of dochter. Want zeg nou zelf? Welk kind voelt zich niet bijzonder als zijn of haar naam ergens opstaat?

Hoe maak je kans om te winnen?

•Ga naar het actie bericht op Facebook. Geef dit bericht een hartje of like en reageer onderaan bet bericht. Delen is niet noodzakelijk maar wordt wel gewaardeerd.

•Leuk als je ons vertelt aan wie je de naampuzzel gaat geven of waar de puzzel komt te staan.

Op 15 november trek ik een winnaar van de naampuzzel. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn Facebook pagina en ik neem persoonlijk contact op met de winnaar. De winnaar mag kiezen uit de 4 verschillende kleurencombinaties met een maximum van 11 letters.

Extra kans maken?

•Laat een reactie achter onder dit artikel en schrijf je in op mijn blog. Je word dan ook meteen op de hoogte gehouden van nieuwe acties.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Houd mijn Facebook pagina in de gaten voor een leuke korting of een volgende win actie.

Naampuzzels winactie

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

25 reacties op “Sinterklaas actie 2017”

Wat zijn ze leuk!! Ik ben sowieso dol op gepersonaliseerde spullen, dat maakt het net wat leuker. En een puzzel is ook nog eens heel leerzaam.

Wat een onwijs leuke actie en geweldig Sinterklaas cadeau voor Storm. Hij is nu al druk bezig met mijn oude houten puzzels, kan hij eindelijk iets nieuws proberen…… ?

Super leuk voor mijn meisje Myrden! Op haar kamertje bijvoorbeeld, of beneden bij haar speelplek. Hopen dat de Sint deze komt brengen!

Oh wat leuk zeg! Xander (6) is gek op puzzelen en hij is ook erg trots op zijn naam, deze puzzel zal hij echt geweldig vinden 😀 ik waag graag een kansje voor hem <3

Ojee! Nu moet ik snel de naam van mijn nieuwe nichtje of neefje zien te achterhalen… Gaat waarschijnlijk niet lukken dus als ik win geef ik hem aan het kindje van een vriendin 🙂

Onze baby wordt in december geboren, dit lijkt me zo’n mooi item om eerst op de babykamer te zetten en dat het kindje er later zelf mee kan puzzelen!

Heb deze leuke puzzels al ergens voorbij zien komen. Spreken me erg aan, leuk om cadeau te geven. Doe graag mee voor mijn dochtertje.

Super leuk idee die puzzels! Bijzonder als kraamcadeau en nog best een uitdaging voor de oudere kinderen. Zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje Daan!

Supergaaf voor mijn zusje Stephanie de crom ze gaat vanmiddag naar het ziekenhuis om ingeleid te worden voor de bevalling van hun babyboy zou een leuk kraam
Cadeau zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een