Ik ontwerp websites voor eigenwijze hulpverleners

7 tips: waarom de Chinese vrouw zo slank is. 

Vraag jij het je ook af? Hoe komt de Chinese vrouw aan zo’n mooie slanke wespentaille? Is er 1 groot geheim waar wij niks van weten? Ik ben op onderzoek gegaan. Hierbij het resultaat. De 7 tips waarom een Chinese vrouw zo slank blijft.

  • Voeg rode pepers toe aan je maaltijden. Door heet te eten verbrand je vet.
  • Eet alleen groente.
  • Eet bleek selderij daarmee verlies je gewicht.
  • Bladgroente eten helpt om je spijsvertering goed op gang te brengen. Easy in, easy out 😉
  • Eet een goed ontbijt en een stevige lunch (de Chinese eten vaak noodles als lunch) en eet s’avonds aanzienlijk minder.
  • Eet na het avondeten niks meer.
  • Beoefen yoga.

Werken de tips? 

Ik denk dat je zeker gaat afvallen als je alleen groente eet, yoga gaat beoefenen en s’avonds na je warme maaltijd niks meer eet. Of het verantwoordt is? Goeie vraag. Ik ben geen voedingsdeskundige. Ik kan je alleen vertellen wat de Chinese vrouw anders doet.

Rode peper

De rode peper vind ik interessant. Zal dat het geheim zijn van de Chinese vrouw? Ik weet dat er in Azië veel mensen zijn met problemen aan hun darmen door het eten van veel pepers. Dit veroorzaakt diaree. Zo blijf je in ieder geval wel slank 😉 maar of dat nu de oplossing is. Ik ga mijn vraag eens stellen aan een voedingsdeskundige. Werkt de rode peper om af te vallen? Wat denk jij?

Tot schrijfs,

Liefs Jenny

Wil je weten wat het antwoordt is? Schrijf je dan in op mijn blog: http://ja-winkel.nl/inschrijven-blog/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een