Winactie

Winactie 5-5-2017

Laten we gelijk maar even met de deur in huis vallen. Ik heb een leuke winactie georganiseerd. Heb jij een zoon of dochter? Zou je graag iets willen personaliseren met een leuke stickers? Dan is deze winactie iets voor jou. Ik ga namelijk een super leuke en hippe sticker gratis weggeven. Hoe leuk is dat! 1 van jullie ga ik blij maken met een sticker naar keuze ter waarde van € 29,95.

Wie is Jenny’s Ambachtswinkel?

De webshop is van Jenny Kaandorp. Als Grafisch Vormgever ontwerpt ik allemaal leuke stickers voor in en rond het huis. Naamstickers met een hippe of lieve pijl, of in een te gek lettertype maar ook geboortestickers en andere originele DIY ideeën. Leuk om net dat ene item in huis persoonlijk te maken voor je zoon of dochter. Want zeg nou zelf? Welk kind voelt zich niet bijzonder als zijn of haar naam ergens opstaat?

Hoe maak je kans om te winnen?

  • Ga naar het actie bericht op Facebook. Geef dit bericht een hartje of like en reageer onderaan bet bericht. Delen is niet noodzakelijk maar wordt wel gewaardeerd en des te sneller zijn we bij de 400 paginalikes.
  • Leuk als je ons vertelt waar je jouw sticker gaat plakken.

Zodra mijn Facebookpagina 400 likes heeft, trek ik een winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn Facebook pagina, mijn website en ik neem persoonlijk contact op met de winnaar. De winnaar mag kiezen uit 1 grote sticker t.w.v. € 29,95 of 2 kleinere stickers met een totale waarde van € 29,95

Extra kans maken?

  • Laat een reactie achter onder dit artikel en schrijf je in op mijn blog. Je word dan ook meteen op de hoogte gehouden van nieuwe acties.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Houd mijn Facebook pagina in de gaten voor een volgende win actie.

 

 

Iedere week een inspirerende nieuwsbrief ontvangen?

Met mijn hersenpinsels, lekkere recepten en tips voor je website en het leven.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn privacyverklaring.

11 reacties op “Winactie”

Wat leuk zeg. Ik heb op de lagere school bij Koen in de klas gezeten en kwam per toeval jouw/jullie blog tegen. Ik vind het echt super leuk om te lezen over jullie avonturen.

Groetjes Mara (Mizee)

Ik doe al mee via je facebookpagina, maar nu ook nog even via deze weg. Erg leuke actie! Ik ben dol op gepersonaliseerde dingen 🙂 Voor mijn dochtertje Fenna!

Leuk! Ik maak heel graag kans! Over een paar weekjes wordt ons kleintje geboren en een leuke sticker zou de kamer echt afmaken!

Leuk, daar doe ik graag aan mee. Wil iemand ermee verrassen, dus vertel niet wat ik leuk vind anders is de verrassing eraf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer blogs

Laat jij zien wat je waard bent?

De afgebladderde deur gaat piepend en krakend open. De makelaar laat ons binnen. Als ik links kijk zie ik het stro van de isolatie in de muur. Rechts ontbreken er een paar tegels in de oude vloer. Overal waar ik kijk zie ik wel iets, decoratie, een scheve kast, nog

Gelukkig zijn we geen kippen

Het idee dat ik zo op de fiets stap om de jongens naar school te brengen, bezorgt me nu al een koude rilling. Ik pak nog snel een legging voor onder mijn jurk voordat we op de fiets stappen. Toch is de lente gestart en onderweg bewonderen we de mooie

Hummus en Walnoot – Paprika dip

Bij de Turkse rode linzensoep horen natuurlijke ook lekkere smeersels. Optimaal genieten als je het zelf maakt. Mijn vriendin Didem maakt ook wel meer om het in te vriezen.   Mijn favoriet was altijd hummus maar deze walnoot – paprika dip heeft iemand van zijn stoel geschopt 😉 Paprikapuree Je hebt