11 overheerlijke soep recepten

Dit is het dan, het einde van de soep 10 weekse. Vandaag een overzicht van alle soep recepten die ik geschreven heb de laatste weken. Aaah wat jammer he?! Ik zou 10 lekkere soeprecepten plaatsen. Het zijn er uiteindelijk 11 geworden. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om ook een lekkere verse soep te maken. Het was in ieder geval erg leuk om al deze recepten eens uit te werken, plaatjes erbij te maken en te koken (voor zover als dat het laatste lukte hier in China).

Hier alle 11 soep recepten op een rij:

 1. Bietensoep
 2. Paprikasoep
 3. Maissoep
 4. Recept voor verse groentesoep
 5. Thaise pompoensoep
 6. Spinazie – doperwtsoep
 7. Champignonsoep 
 8. Indonesische kippensoep
 9. Courgettesoep 
 10. Snelle kippensoep
 11. Indianse worteltjes soep

Wat nu, geen nieuw recept deze week, alleen een overzicht? Is dit nu echt het einde van al die lekkere recepten?  Ik hou het nog even spannend! Er komt een nieuwe 10 weekse. Met wat? Dat hou ik nog even geheim. Binnenkort vertel ik je er meer over. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het leuk is……

Liefs Jenny

Meer recepten

Hummus en Walnoot – Paprika dip

Bij de Turkse rode linzensoep horen natuurlijke ook lekkere smeersels. Optimaal genieten als je het zelf maakt. Mijn vriendin Didem maakt ook wel meer om het in te vriezen.   Mijn favoriet was altijd hummus maar deze walnoot – paprika dip heeft iemand van zijn stoel geschopt 😉 Paprikapuree Je hebt

Rode linzensoep

Een heerlijke Turkse rode linzensoep die overal in Turkije weer anders wordt bereidt. Dit is de variant zoals ik hem van mijn vriendin Didem leerde toen we nog in China woonde. Erg lekker en zeker in combinatie met het citroensap erg verrassend. Rode linzen Bij de Ekoplaza koop je rode

Kikkererwten salade met watermeloen

Kikkererwten salade met watermeloen Klinkt misschien als een vreemde combinatie, een kikkererwten salade met watermeloen. Het is echter een heerlijke frisse zomersalade. Door de combinatie van de watermeloen en citroensap krijgt deze salade een frisse bite. Ik neem deze salade ook graag mee voor onderweg. Omdat er geen vlees of