Ik ontwerp websites voor eigenwijze hulpverleners

11 overheerlijke soep recepten

Dit is het dan, het einde van de soep 10 weekse. Vandaag een overzicht van alle soep recepten die ik geschreven heb de laatste weken. Aaah wat jammer he?! Ik zou 10 lekkere soeprecepten plaatsen. Het zijn er uiteindelijk 11 geworden. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om ook een lekkere verse soep te maken. Het was in ieder geval erg leuk om al deze recepten eens uit te werken, plaatjes erbij te maken en te koken (voor zover als dat het laatste lukte hier in China).

Hier alle 11 soep recepten op een rij:

 1. Bietensoep
 2. Paprikasoep
 3. Maissoep
 4. Recept voor verse groentesoep
 5. Thaise pompoensoep
 6. Spinazie – doperwtsoep
 7. Champignonsoep 
 8. Indonesische kippensoep
 9. Courgettesoep 
 10. Snelle kippensoep
 11. Indianse worteltjes soep

Wat nu, geen nieuw recept deze week, alleen een overzicht? Is dit nu echt het einde van al die lekkere recepten?  Ik hou het nog even spannend! Er komt een nieuwe 10 weekse. Met wat? Dat hou ik nog even geheim. Binnenkort vertel ik je er meer over. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het leuk is……

Liefs Jenny

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 reacties op “11 overheerlijke soep recepten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een