Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Lief leven in Nederland,

Ik ga je missen! Tot de maan en terug. Van mijn tenen tot mijn kruin. Van oost naar west en van noord naar zuid. En misschien nog wel veeeeeel meer lief leven.

Ik ga je missen als we kerst met zijn drietjes aan tafel zitten of als we het nieuwe jaar inluiden zonder vriendinnetjes.

Als ik op zaterdagochtend op sta en me niet hoef te haasten om op tijd bij de duinlopers te zijn.

Of gewoon op dinsdagochtend als mijn vader Jayson komt halen en dan nog even koffie drinkt. Als ik mijn moeder bel om 17:00 uur, ehm kunnen we misschien blijven eten mam?

Ik ga je missen als ik zittend aan mijn nieuwe tafel om me heen kijk en besef dan een nieuw huis niet meteen een nieuw thuis is.

Of als ik samen met Jayson op de fiets naar de speeltuin wil en besef dat zijn beste vriendje vandaag niet mee gaat!

Ik ga je missen als ik trek heb ik een boterham met kaas of een plakje leverworst. Of wat dacht je van die lekkere bitterballen bij een borrel? Of mijn zondagochtend chocolade broodje met een glaasje verse jus d’orange….

Lief leven, weet je hoe lekker de Nederlandse zee ruikt of het pas gemaaide gras? Of hoe een patatje smaakt op het strand na een warme zonnige dag?

Ik ga je missen als ik ga winkelen zonder een vriendinnetje. Of als ik op maandagochtend een prosecco wil en er dan geen Baoding kermis is of Peking op zijn kop!

Lief leven in Nederland, hoe moet dat nu je daar niet bent?

Lief leven in Nederland, ik mis je nu al!

Liefs Koen, Jenny en Jayson

ps. ons volgende blog is weer een stukje vrolijker hoor 🙂

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

22 reacties op “Lief Nederland”

Jenny,

Ik wil jullie heel veel succes wensen.
Ik zal aan je denken op zaterdag ochtend.?
Dat jullie er een mooie ervaring aan overhouden.
We houden je site in de gaten

Groetjes brenda!

Gaat allemaal goed komen!!! Eerst het vliegtuig maar es in dan daar de boel wat op orde krijgen en tot rust te komen……… dikke kus X ?

Mooi geschreven Jen en heel herkenbaar. Ja het zijn de kleine dingen die het doen. Succes met het vinden van die mooie kleine dingen die China jullie zal bieden.

Ha Jenny,
Wat een onderneming, respect! Tuurlijk ga je dat allemaal missen. Het zou raar zijn als dat niet zo was. Ik heb je lang geleden in Thailand ontmoet en je leek me een daadkrachtige ambitieuze meid, en tja met een ja-winkel? Het zou het wel erg raar zijn als je dit avontuur geen kans geeft. Gun jezelf en je gezin de tijd om te acclimatiseren.
Ik wens jullie heel veel geluk, plezier en een ervaring om nooit te vergeten.
Die Hollandse friet e.d wacht wel haha en je vrienden en familie die komen vast wel een keer op bezoek??
Kop op en geniet.
Je reisgenootje, facebook- volger,
Diane

Hoi Diane, wat leuk dat je even reageert! Ik herinner me onze dag ook nog. Was een leuke dag daar in Thailand.
Ja het gaat vast goed komen hier in China. Het heeft allemaal even zijn tijd nodig denk.
Dankjewel en tot schrijfs

Zo wat een mooi filmpje en ontroerende text! Heel mooi gedaan!! Wij wensen jullie nogmaals goede vlucht ennu natuurlijk SUCCES Gr Rex Linda

Lieve Jenny en Koen, wij wensen jullie natuurlijk heel veel succes in het verre China. Geniet van de tijd daar want het is natuurlijk wel een geweldige ervaring. Wij blijven je volgen via je blog en zijn reuze benieuwd hoe het daar straks allemaal gaat. Heel veel groetjes van ons allemaal uit Frankrijk
(En vergeet niet om weer terug te komen naar Nederland. )

Hoi José en de anders, wat leuk dat jullie ons volgen. Het is nu al een gave ervaring! Wij blijven schrijven dus dat komt goed!
Leuk dat jullie ook een blog bijhouden. Kunnen we elkaar tenminste blijven volgen over de wereld heen.
Haha komt vast goed! X

lief dochter Koen en Jayson, ik mis jullie nu ook al, maar morgen des te meer, niet naar Egmond rijden om Jayson op te halen.
liefs je Vader schoonvader en Opa.

Hoi Jenny, wat een prachtige tekst deze heb ik gelezen met tranen in mijn ogen. Eerst maar bijkomen en de rest komt vanzelf. Groetjes, karen en Jacqueline??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een