Ik ontwerp websites voor eigenwijze hulpverleners

We verhuizen naar China! 

Ja je leest het goed….het is echt waar….we verhuizen naar China! Voor 3 jaar! En nee ik maak geen grap…;-)

Hoe het begon?

Laat ik beginnen bij het begin. Zolang als ik Koen ken weet ik dat de banen in de automotive branche in Nederland niet voor het oprapen liggen. Er zijn maar weinig bedrijven hier in Nederland die in de ontwikkeling van auto’s zitten. Sterker nog, als Koen een andere baan wil dan wist ik dat dit in Duitsland of ergens in een ander land zou zijn. Maar voor wie mij kent: ik hou van reizen en van uitdagingen dus allemaal prima. Zo riep ik dus altijd tegen Koen ‘lieverd, ik vind elk land prima zolang het maar geen China wordt!’

En zoals mijn moeder vroeger altijd zei: ‘zeg nooit nooit’ zo wil het geschiede dat Koen werd benaderd door een recruiter voor een Chinese auto fabrikant genaamd: Great Wall. Zei je nou echt China lieverd??? Want daar wou ik dus niet heen he….!

Sollicitatie gesprek

Maar om een heeeeel lang verhaal kort te maken. Een aantal weken geleden is Koen op gesprek geweest in China en hij is aangenomen. 15 december verhuizen we dan ook met zijn drieën naar China. Een super gaaf en spannend avontuur wat we met zijn drieën aangaan. We gaan wonen in de plaats Baoding. Wat de Chinezen een kleine stad noemen maar waar 1 miljoen mensen wonen. Deze stad ligt 140 km vanaf Peking. De hoge snelheidstrein doet er gelukkig maar 40 minuten over om in Peking te komen.

Ons blog

We gaan iedereen natuurlijk op de hoogte houden van al onze avonturen in China. Ik klim weer in de pen en ik ga weer lekker schrijven over onze reis en woon verhalen. Ik heb er zin in 🙂 Er is echter 1 probleem, ik heb in China geen Facebook. Hoe verzinnen ze het ;-)! Dus ben je benieuwd naar al onze avonturen schrijf je dan in op ons blog.

Liefs Jenny

p.s: ik ben Koen nog aan het overtuigen dat het leuk is om te gaan vloggen. Tot nu toe nog zonder resultaat 😐 Enige hulp hierbij is welkom…:-)

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

14 reacties op “We verhuizen naar China! ”

Tiktaktiktak!! Spannend, het avontuur komt steeds dichterbij. Echt super dat jullie deze uitdaging aan gaan, uiteraard gaan wij jullie ontzettend missen. XX

Reizen deed ze al snel 2 jaar oud was ze en toen al zover, Ommelanderwijk (Groningen) samen met zusje Wendy en moeder Marga. In deze tijd hadden wij geen internet dus bij deze.
Dus Jenny Koen en Jayson maak er wat moois van, missen doe ik jullie zeker.
En het zal wel stil zijn zonder Jayson. Ik zeg geniet van de mooie dingen die je tegen komt op je pad. Vader en Opa Willem.

Jee, geweldig, wat een stap en wat onwijs avontuurlijk dat jullie deze stap gaan nemen. Was heeeel verbaasd toen ik het net hoorde (CHINA……….?), maar vind het echt geweldig. Dat heet Karma Jenny! ? We zien of spreken elkaar niet zo gek veel, maar vind het toch onwijs leuk om jullie te volgen dus meteen maar aangemeld als groupie op deze site……. Enne Koen, ik heb net gelezen dat je moet gaan vloggen!!! ?
We zien jullie hoop ik nog voor vertrek. Is dat niet het geval, dan hierbij alvast een goeie reis, en heeeeeeeeel veeeeel liefde geluk en plezier in dat kleine dorpje wat de komende 3 jaar jullie woonplaats gaat worden!!! ????

Aahh wat lief! We geven nog een afscheidsborreltje thuis waarvoor ik de uitnodiging nog moet maken. Iets met een timmerman waarvan zijn eigen huis ook niet af is ? Maar die gooi ik bij je door de brievenbus! En super leuk dat je ons gaat volgen ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een