Ik ontwerp websites voor eigenwijze hulpverleners

Hoe maak ik nu een goede content strategie?

Hoe-maak-je-nu-een-goede-content-strategie-

 

 

Met alleen een webwinkel heb je niet meteen klanten en omzet. Daarom ben ik mij deze week gaan focussen op de online content strategie. Met andere woorden, wat wil ik, wanneer op social media plaatsen? Ik heb mij eerst eens georiënteerd en verdiept op het internet. Ik heb filmpjes bekeken, aantekeningen gemaakt, een doel gesteld en toen ben ik de content gaan bedenken en schrijven. Daarna gaan inplannen en ondertussen weer door met de content van volgende week.

Ik vind het leuk om te doen. Ik heb ook voor alle content vanaf volgende week een thema bedacht, zo leuk. Ik krijg er ook echt energie van. Al vind ik het ook lastig want ondertussen heb ik zo’n stemmetje in mijn hoofd dat zegt: plaats je niet teveel..en vinden je bezoekers dit wel leuk om te lezen….en hoe weet ik nu, wat ik doe, of dit wel juist is. Tja allemaal vragen waar ik geen antwoord op heb. ik kom er maar op 1 manier achter en dat is doen. Dus mijn content strategie staat. Enne mocht je iets missen, of ergens graag iets over lezen, of juist niet, je weet me te vinden!

Lieve groeten,

Jenny

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een