Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Hoe maak je een memobord op canvas doek (DIY)?

Memo-bord-op-canvas

Nadat wij vorig jaar de woonkamer en keuken hebben verbouwd was ik al een tijdje opzoek naar iets leuks voor boven de eettafel. Aan de ene kant dacht ik aan een mooi schilderij of een boedha hoofd. Alleen ik werk ook vaak aan de eettafel en dan is een memobord wel weer erg handig. Dit is het resultaat geworden. Een memobord in een vrolijke kleur met een ondergrond van krantenpapier. Ik word altijd erg vrolijk van dit kleurrijke bord.

Benodigde materialen:

  • Canvas doek (ik heb zelf een 3D doek van 120 x 100 cm gebruikt)
  • 1 kwast
  • 1 drupje acryl verf (ik heb de kleur turkooisgroen 661 van Amsterdam Acrylics gebruikt)
  • Behangplaksel
  • Kranten
  • Kommetje
  • Glas water
  • Karton voor op de grond

Werkinstructie memobord op canvasdoek:

Stap 1

Scheur de kranten in stukjes. Voor mijn bord heb ik alleen tekst gebruikt omdat alles wat ik er op prik al druk genoeg is.

Stap 2

Gebruik het behangselplak om de stukjes krant op het canvas doek te plakken.

Stap 3

Laat het canvas doek drogen. Dit kan wel 24 tot 48 uur duren.

Stap 4

Als de lijm droog is meng je jouw favoriete verf kleur met water. Je hebt maar een drupje verf nodig en een half glas water.

Stap 5

Je beschildert nu je canvas doek met de verdunde verf over het krantenpapier. Nu alleen nog even wachten tot je bord droog is.

Hoe-maak-je-een-memobord-op-canvas-1Hoe-maak-je-een-memobord-op-canvas-2

Ik heb al mijn bewaarsels opgehangen met lieveheersbeestjes punaises. Veel plezier met het maken van dit vrolijke memobord.

Een creative groet,

Handtekening-b-4-cm

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een