FEEST!!!

FEEST!!!

Hoera het is feest :-))! Mijn website is live. Ik heb er zo hard aan gewerkt de laatste tijd. Ieder moment dat ik even mijn handen vrij had van Jayson, hup weer aan de website! Tot vervelends aan toe, frustratie en blijdschap. En nu, nu ben ik trots, trots op mijn mooie nieuwe site :-)!

Daarom is er feest en feest dat mag je vieren :-)! Hoe leuk is dat!

Daarom vanaf vandaag, 10 dagen lang, 10% korting op alle producten in mijn webshop. Om te vieren dat mijn nieuwe website live is. De kortingscode is: Feest2016!

Maar we gaan nog meer doen:

  • Aanstaande woensdag komt er een originele DIY (do it yourself) online en dat 10 weken lang;
  • De komende weken komen er nog veel meer mooie en originele stickers online;
  • We gaan beginnen met allemaal leuke naamstickers.

Dus houdt mijn Facebook pagina en website goed in de gaten. Wij vieren feest de komende weken en dat mag gezien worden.

Liefs

Handtekening-b-4-cm

Feest-10%-korting

 

Meer recepten

Hummus en Walnoot – Paprika dip

Bij de Turkse rode linzensoep horen natuurlijke ook lekkere smeersels. Optimaal genieten als je het zelf maakt. Mijn vriendin Didem maakt ook wel meer om het in te vriezen.   Mijn favoriet was altijd hummus maar deze walnoot – paprika dip heeft iemand van zijn stoel geschopt 😉 Paprikapuree Je hebt

Rode linzensoep

Een heerlijke Turkse rode linzensoep die overal in Turkije weer anders wordt bereidt. Dit is de variant zoals ik hem van mijn vriendin Didem leerde toen we nog in China woonde. Erg lekker en zeker in combinatie met het citroensap erg verrassend. Rode linzen Bij de Ekoplaza koop je rode

Kikkererwten salade met watermeloen

Kikkererwten salade met watermeloen Klinkt misschien als een vreemde combinatie, een kikkererwten salade met watermeloen. Het is echter een heerlijke frisse zomersalade. Door de combinatie van de watermeloen en citroensap krijgt deze salade een frisse bite. Ik neem deze salade ook graag mee voor onderweg. Omdat er geen vlees of