Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Mijn vader kreeg een hartinfarct

Jeetje, wat ben ik geschrokken afgelopen vrijdag! Ik zat in de auto (gelukkig al geparkeerd) toen mijn vriend Koen belde en zei dat mijn vader gereanimeerd en gedotterd was. Hij vertelde er ook bij dat alles weer goed zou komen. Maar ergens maakte ik kortsluiting. Ik hoorde het wel maar het drong nog niet tot me door. De tranen rollen over mijn wangen en er schoot van alles door mijn hoofd! Ik kan toch nog helemaal niet zonder mijn papa leven! En Jayson dan….die moet toch opgroeien met zijn opa en niet zonder! Ik wist niet hoe snel ik opzoek moest naar mijn schoonzus. Nadat ik Jayson heb overhandigd ben ik zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gegaan. Daar aangekomen kwam mijn vader net van de OK af. Hij is gedotterd en er is een stent geplaatst. Op het moment dat ik mijn vader zie en hoor praten weet ik, het is goed. De zenuwen voel ik zo mijn lijf uit gaan! De volgende dag is er een echo van zijn hart gemaakt en hij heeft minimaal tot geen schade aan zijn hart opgelopen. Wat een geluk!
Ondertussen is mijn vader zondag thuis gekomen. Hij mag rustig aan alles weer gaan oppakken en hij doet mee met het hartrevalidatie programma. De afgelopen dagen heb ik in een achtbaan gezeten! Veel gebeld, geregeld, op bezoek geweest en emoties die gaan van angst naar blijdschap. Nu is er weer wat meer rust. Mijn vader is weer thuis en het gaat goed. Dinsdag ben ik weer aan het werk gegaan en ook vandaag ben ik weer lekker bezig. Mijn website komt weer om de hoek kijken. Jammer genoeg is die nog niet af. Er kwam iets tussen…..Maar gelukkig is dat allemaal maar relatief. Mijn vader leeft en hij is gezond :-))! 

Liefs Handtekening-b-4-cm
Papa-Jayson-en-ik-in-het-ziekenhuis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een