Soms wil het even niet!

Het wil niet! Ik kan me er niet toe zetten en als ik dan zit dan wil het niet! Wat zal jij je nu afvragen? Het schrijven….Op de een of andere manier wil het niet. Nou ja de een of andere manier, ik weet eigenlijk ook wel waardoor het komt. 6 weken geleden kreeg Jayson weer een prik en sindsdien is het raak. Iedere nacht is hij wel  2 of 3 keer wakker.  Ik wil er eigenlijk niet over klagen omdat het zo veel erger kan maar het feit is wel dat ik helemaal af ben. Ik ben zoooo moe iedere dag. Hij slaapt ook zo weer in hoor. Als hij eenmaal zijn buikje vol heeft dan snort hij zo weer verder. Maar ja, vriendlief en ik worden er wel wakker van. Jayson is na iedere prik een hij aantal weken ontregeld. Deze keer dacht ik ook, ach na 3 tot 4 weken is het wel weer over maar daarna kreeg hij zijn eerste tandje en toen de griep. De griep was helemaal vermoeiend en zo zielig. Iedere 2 uur werd hij wakker. Hij heeft wel lekker bij ons in bed geslapen. Afgelopen nacht was een verademing. Hij kwam om 2 uur en om half 6. Dat was fijn. Vanmorgen om half 7 heb ik Koen nog even geholpen met Jayson klaar maken zodat hij naar de oppas kon en toen ben ik nog heel even gaan liggen. Ik had expres de wekker niet gezet en ik werd dan ook pas om 10 uur wakker. Ik vind het altijd zo zonde van mijn dag maar wat heb ik nog even lekker geslapen ☺!

En nu zit ik dus hier, in dit restaurant waar het haardvuur lekker knispert en het gezellig rumoerig is. Ik had mezelf aan het begin van de week al beloofd om hier naar toe te gaan. Om lekkere koffie’s te drinken en een ongezond broodje te eten. Maar het aller belangrijkste, om mezelf te verplichte om te schrijven. Geen afleiding, geen volle vaatwasser, geen berg was, niet dat leuke boek. Nee gewoon zitten en schrijven! En het werkt, joehoe ik schrijf weer ☺! Mijn eerste blog is weer een feit. Maar waar ik eigenlijk nog wel nieuwsgierig naar ben: wat helpt jou om de dingen te doen wat niet lukt?

Tot schrijfs,

Handtekening-b-4-cm

p.s deze middag was goed productief. Ik heb 6 blogs geschreven! Dus wees voorbereid op mijn hersenpinsels de komede weken 😉

Meer recepten

Hummus en Walnoot – Paprika dip

Bij de Turkse rode linzensoep horen natuurlijke ook lekkere smeersels. Optimaal genieten als je het zelf maakt. Mijn vriendin Didem maakt ook wel meer om het in te vriezen.   Mijn favoriet was altijd hummus maar deze walnoot – paprika dip heeft iemand van zijn stoel geschopt 😉 Paprikapuree Je hebt

Rode linzensoep

Een heerlijke Turkse rode linzensoep die overal in Turkije weer anders wordt bereidt. Dit is de variant zoals ik hem van mijn vriendin Didem leerde toen we nog in China woonde. Erg lekker en zeker in combinatie met het citroensap erg verrassend. Rode linzen Bij de Ekoplaza koop je rode

Kikkererwten salade met watermeloen

Kikkererwten salade met watermeloen Klinkt misschien als een vreemde combinatie, een kikkererwten salade met watermeloen. Het is echter een heerlijke frisse zomersalade. Door de combinatie van de watermeloen en citroensap krijgt deze salade een frisse bite. Ik neem deze salade ook graag mee voor onderweg. Omdat er geen vlees of