Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Soms wil het even niet!

Het wil niet! Ik kan me er niet toe zetten en als ik dan zit dan wil het niet! Wat zal jij je nu afvragen? Het schrijven….Op de een of andere manier wil het niet. Nou ja de een of andere manier, ik weet eigenlijk ook wel waardoor het komt. 6 weken geleden kreeg Jayson weer een prik en sindsdien is het raak. Iedere nacht is hij wel  2 of 3 keer wakker.  Ik wil er eigenlijk niet over klagen omdat het zo veel erger kan maar het feit is wel dat ik helemaal af ben. Ik ben zoooo moe iedere dag. Hij slaapt ook zo weer in hoor. Als hij eenmaal zijn buikje vol heeft dan snort hij zo weer verder. Maar ja, vriendlief en ik worden er wel wakker van. Jayson is na iedere prik een hij aantal weken ontregeld. Deze keer dacht ik ook, ach na 3 tot 4 weken is het wel weer over maar daarna kreeg hij zijn eerste tandje en toen de griep. De griep was helemaal vermoeiend en zo zielig. Iedere 2 uur werd hij wakker. Hij heeft wel lekker bij ons in bed geslapen. Afgelopen nacht was een verademing. Hij kwam om 2 uur en om half 6. Dat was fijn. Vanmorgen om half 7 heb ik Koen nog even geholpen met Jayson klaar maken zodat hij naar de oppas kon en toen ben ik nog heel even gaan liggen. Ik had expres de wekker niet gezet en ik werd dan ook pas om 10 uur wakker. Ik vind het altijd zo zonde van mijn dag maar wat heb ik nog even lekker geslapen ☺!

En nu zit ik dus hier, in dit restaurant waar het haardvuur lekker knispert en het gezellig rumoerig is. Ik had mezelf aan het begin van de week al beloofd om hier naar toe te gaan. Om lekkere koffie’s te drinken en een ongezond broodje te eten. Maar het aller belangrijkste, om mezelf te verplichte om te schrijven. Geen afleiding, geen volle vaatwasser, geen berg was, niet dat leuke boek. Nee gewoon zitten en schrijven! En het werkt, joehoe ik schrijf weer ☺! Mijn eerste blog is weer een feit. Maar waar ik eigenlijk nog wel nieuwsgierig naar ben: wat helpt jou om de dingen te doen wat niet lukt?

Tot schrijfs,

Handtekening-b-4-cm

p.s deze middag was goed productief. Ik heb 6 blogs geschreven! Dus wees voorbereid op mijn hersenpinsels de komede weken 😉

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een