De Stilte

Ik zit in de woonkamer aan de grote 6 persoons eiken eettafel. Jayson is bij de oppas. Er rijdt een auto weg. De banden slippen een beetje. Het valt weer stil. Ik kijk voor me uit en ik zie de vlaggetjes in de tuin zachtjes bewegen. De dagen na de vakantie zijn weer voorbij. Ook Koen is weer naar zijn werk. Het echte leven is weer begonnen en het is hoog tijd voor een nieuw blog 🙂

Voor mijn vakantie heb ik nog even getwijfeld of ik op mijn website en Facebook pagina moest vermelden dat we op vakantie waren. Toch maar niet gedaan. Het voelde als een open deur voor inbrekers: JOEHOE kom kijken en neem mee wij zijn toch op vakantie!! Ons adres staat tenslotte  op de website (dit is wettelijk verplicht). Maar nu weer een eerste blog! Terug in het ritme van het werkende leven. Jayson moet ook weer even wennen. Ik merk dat hij de eerste dagen veel aandacht vraagt. Tja na 12 dagen fulltime aandacht van papa en mama moet hij ook even afkicken!. En ik? Ik staar wat voor me uit, ik geniet van de stilte en ik mijmer nog even terug naar onze heerlijke vakantie op Menorca.

Vlaggetjes

Tot schrijfs,

Jenny

Handtekening-b-4-cm

Meer recepten

Hummus en Walnoot – Paprika dip

Bij de Turkse rode linzensoep horen natuurlijke ook lekkere smeersels. Optimaal genieten als je het zelf maakt. Mijn vriendin Didem maakt ook wel meer om het in te vriezen.   Mijn favoriet was altijd hummus maar deze walnoot – paprika dip heeft iemand van zijn stoel geschopt 😉 Paprikapuree Je hebt

Rode linzensoep

Een heerlijke Turkse rode linzensoep die overal in Turkije weer anders wordt bereidt. Dit is de variant zoals ik hem van mijn vriendin Didem leerde toen we nog in China woonde. Erg lekker en zeker in combinatie met het citroensap erg verrassend. Rode linzen Bij de Ekoplaza koop je rode

Kikkererwten salade met watermeloen

Kikkererwten salade met watermeloen Klinkt misschien als een vreemde combinatie, een kikkererwten salade met watermeloen. Het is echter een heerlijke frisse zomersalade. Door de combinatie van de watermeloen en citroensap krijgt deze salade een frisse bite. Ik neem deze salade ook graag mee voor onderweg. Omdat er geen vlees of