Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Ik zit in de woonkamer aan de grote 6 persoons eiken eettafel. Jayson is bij de oppas. Er rijdt een auto weg. De banden slippen een beetje. Het valt weer stil. Ik kijk voor me uit en ik zie de vlaggetjes in de tuin zachtjes bewegen. De dagen na de vakantie zijn weer voorbij. Ook Koen is weer naar zijn werk. Het echte leven is weer begonnen en het is hoog tijd voor een nieuw blog šŸ™‚

Voor mijn vakantie heb ik nog even getwijfeld of ik op mijn website en Facebook pagina moest vermelden dat we op vakantie waren. Toch maar niet gedaan. Het voelde als een open deur voor inbrekers: JOEHOE kom kijken en neem mee wij zijn toch op vakantie!! Ons adres staat tenslotteĀ  op de website (dit is wettelijk verplicht). Maar nu weer een eerste blog! Terug in het ritme van het werkende leven. Jayson moet ook weer even wennen. Ik merk dat hij de eerste dagen veel aandacht vraagt. Tja na 12 dagen fulltime aandacht van papa en mama moet hij ook even afkicken!. En ik? Ik staar wat voor me uit, ik geniet van de stilte en ik mijmer nog even terug naar onze heerlijke vakantie op Menorca.

Vlaggetjes

Tot schrijfs,

Jenny

Handtekening-b-4-cm

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

ScandinaviĆ« kent sā€™winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt šŸ’ƒšŸŽ‰šŸŽŠ. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicornĀ kinderkamer Waar zie je de unicornĀ niet? Ook in China is hij hip.Ā Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een