Ik help coaches en therapeuten die goed zijn in hun werk maar geen professionele website hebben. Ik bouw en ontwerp websites zodat ze meer klanten krijgen.

Hardlopen in de duinen

Afgelopen vrijdag ging ik samen met vriendin Kim een rondje lopen in de duinen. Ik had er zin in! We liepen lekker, het tempo zat er in tot we een groep schotse hooglanders passeren. Ik vind de hooglanders altijd prachtig om te zien maar ik ben er ook een beetje bang voor. Ik voel me dan ook niet helemaal op mijn gemak bij het passeren van deze groep. Een aantal hadden we al gepasseerd en het ging goed. Tot er 1 voor ons stond waarvan ik nog dacht, joh deze heeft wel hele grote horens. Ineens draait die schotse hooglander zijn hoofd en duikt met zijn hoofd naar beneden, geeft een loei en maakt ook nog een voorwaartse beweging. Kim blijft verstijfd staan maar ik weet niet hoe snel ik over het dichtst bijzijnde hek moet klimmen om maar uit de buurt van dat beest te komen. Ik blijf nog hangen met mijn broek en shirt maar ik kom veilig aan de andere kant van het hek te staan!  We zijn ons echt rot geschrokken. We lopen allebei weer door. Kim aan de ene kant van het hek en ik aan de andere kant van het hek. Ondertussen kunnen we er de humor van inzien en lachen we wat af om onze eigen reacties. Maar wat nu? Gisteren zijn we weer een rondje wezen hardlopen maar er is toch geen haar op mijn hoofd die er over denkt om weer door te duinen te rennen. De schrik zit er even goed! En dat vind ik zonde! We wonen zo dichtbij de duinen. Niks mooiers om daar ook sportend door heen te gaan. Dus ja, wat nu…..Tips zijn welkom 🙂
Schotse-hooglander
Tot schrijfs,

Handtekening-b-4-cm

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een