Hardlopen in de duinen

Afgelopen vrijdag ging ik samen met vriendin Kim een rondje lopen in de duinen. Ik had er zin in! We liepen lekker, het tempo zat er in tot we een groep schotse hooglanders passeren. Ik vind de hooglanders altijd prachtig om te zien maar ik ben er ook een beetje bang voor. Ik voel me dan ook niet helemaal op mijn gemak bij het passeren van deze groep. Een aantal hadden we al gepasseerd en het ging goed. Tot er 1 voor ons stond waarvan ik nog dacht, joh deze heeft wel hele grote horens. Ineens draait die schotse hooglander zijn hoofd en duikt met zijn hoofd naar beneden, geeft een loei en maakt ook nog een voorwaartse beweging. Kim blijft verstijfd staan maar ik weet niet hoe snel ik over het dichtst bijzijnde hek moet klimmen om maar uit de buurt van dat beest te komen. Ik blijf nog hangen met mijn broek en shirt maar ik kom veilig aan de andere kant van het hek te staan!  We zijn ons echt rot geschrokken. We lopen allebei weer door. Kim aan de ene kant van het hek en ik aan de andere kant van het hek. Ondertussen kunnen we er de humor van inzien en lachen we wat af om onze eigen reacties. Maar wat nu? Gisteren zijn we weer een rondje wezen hardlopen maar er is toch geen haar op mijn hoofd die er over denkt om weer door te duinen te rennen. De schrik zit er even goed! En dat vind ik zonde! We wonen zo dichtbij de duinen. Niks mooiers om daar ook sportend door heen te gaan. Dus ja, wat nu…..Tips zijn welkom 🙂
Schotse-hooglander
Tot schrijfs,

Handtekening-b-4-cm

Meer recepten

Hummus en Walnoot – Paprika dip

Bij de Turkse rode linzensoep horen natuurlijke ook lekkere smeersels. Optimaal genieten als je het zelf maakt. Mijn vriendin Didem maakt ook wel meer om het in te vriezen.   Mijn favoriet was altijd hummus maar deze walnoot – paprika dip heeft iemand van zijn stoel geschopt 😉 Paprikapuree Je hebt

Rode linzensoep

Een heerlijke Turkse rode linzensoep die overal in Turkije weer anders wordt bereidt. Dit is de variant zoals ik hem van mijn vriendin Didem leerde toen we nog in China woonde. Erg lekker en zeker in combinatie met het citroensap erg verrassend. Rode linzen Bij de Ekoplaza koop je rode

Kikkererwten salade met watermeloen

Kikkererwten salade met watermeloen Klinkt misschien als een vreemde combinatie, een kikkererwten salade met watermeloen. Het is echter een heerlijke frisse zomersalade. Door de combinatie van de watermeloen en citroensap krijgt deze salade een frisse bite. Ik neem deze salade ook graag mee voor onderweg. Omdat er geen vlees of