Ik ontwerp websites voor eigenwijze hulpverleners

Naamstickers bij geboorte

De afgelopen week was een drukke week. Ik ben lekker bezig geweest met het ontwerpen van een aantal nieuwe naamstickers voor bij de geboorte van een babytje. Leuk om op het raam te plakken maar het kan natuurlijk ook dienst doen als naamboordje op de slaapkamer deur, boven het bed of leuk op een speelgoedkist.

Op de eerste foto zie je de tekeningen van een aantal schetsen.

Deze schetsen heb ik verder uitgewerkt op de computer. Bij sommige ontwerpen teken ik de letters zelf en bij anders gebruik ik een bestaand lettertype. Net wat ik vind passen.Volgende week volgen er nog meer. En mocht je zelf een leuke naamsticker willen, je weet me te vinden!

Een goed weekend.

Groetjes,

Handtekening-b-4-cm

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Kinderkamer auto

De leukste auto kinderkamer Iedere maand maak ik een moodboard en schrijf ik een artikel over interieurstyling. Deze maand heb ik ervoor gekozen om een